Groepsactiviteiten in de duinen, Zandvoort, Haarlem of Amsterdam.

Welkom bij bedrijfsuitjes-bureau Summerscape. Hier vindt u in één oogopslag een selectie van de populairste bedrijfsuitjes in de Kennemerduinen, Haarlem en Amsterdam.

Bekijk alle bedrijfsuitjes
Uiteraard verzorgen wij meer bedrijfsuitjes dan er op de homepage passen! U kunt alle personeelsuitjes in Haarlem en omstreken eenvoudig per locatie bekijken. En staat het door u gewenste bedrijfsuitje of groepsarrangement er net niet tussen? Neem dan gerust contact op. We denken graag mee over een maatwerk programma voor jullie groep!

Hèt creatieve Haarlemse bedrijfsuitjes-bureau
Voor alle Summerscape bedrijfsuitjes geldt: origineel, goed georganiseerd en snel geregeld. Niet voor niets staan we bekend als dé creatieve en toonaangevende organisator van bedrijfsuitjes in Kennemerland!

River Game Sloepenspel in Haarlem

Dit sloepenspel is het ultieme avontuur op het water! Zelf varen op de grachten, navigeren en bikkelharde competitie met een vette knipoog!

Bombswat Escape Game: ontmantel de tijdbom

De enige echte escape game van Haarlem: slagen jullie erin binnen de tijd de bom te vinden en onschadelijk te maken? Dit stadsspel heeft een zzzzinderende finale!

De Cryptex Code: het geheim van Haarlem

Dit mysterieuze verhaal neemt jullie mee door de oude stad. De zinderende finale van dit stadsspel speel je op een opmerkelijke locatie!