City Quest stadsspel Amsterdam

De inner-city game met mix voor Brains & Creativity!

City Quest is een eigentijds bedrijfsuitje in Amsterdam. Ieder team volgt tijdens deze gps-tocht een eigen route door Mokum. Daarbij moet je zoveel mogelijk plaatsen vinden waar je punten kunt scoren. Out of the box denken, scherpzinnigheid en teamspirit worden flink op de proef gesteld met vragen en opdrachten. Winnaar van dit teamuitje is het team dat de meeste punten weet te scoren.

Smartphone spel

City Quest combineert de meest opmerkelijke plekjes van Amsterdam met vragen en foto-opdrachten in één smartphone game. Tijdens dit bedrijfsuitje kom je over de wallen, grachten en onbekende maar mooie plekjes die Amsterdam zo bijzonder maken. Quiz vragen testen jullie kennis van Amsterdam en jullie scherpte!. Uiteraard mogen foto- en video-opdrachten niet ontbreken tijdens deze city game.
GPS-tocht Amsterdam

Een bedrijfsuitje voor wie z’n groep op een slimstadsspel wil traketeren!

Gaan jullie voor de bonus-ronde?

Na een snelle uitleg over de GPS en smartphone kunnen de teams op pad naar hun eerste coördinaat. Ter plaatse beantwoord je met de smartphone een vraag over de plek waar je staat. Klopt het antwoord? Dan volgt een bonus-vraag. Dit is een echte breinkraker over de stad of de geschiedenis van de plek waar je bent. De bonusvragen geven je als team de kans om extra punten te scoren.

Foto’s en live tussenstanden

Tijdens de GPS-tocht krijgen de teams naast vragen ook opdrachten voorgeschoteld die met het zo kenmerkende karakter van onze hoofdstad te maken hebben. Als bewijs van je daden maak je met de smartphone een foto of korte video die je met één druk op de knop doorstuurt naar de spelleiding. Zo worden ook de foto’s meegenomen in de puntentelling en ben je via de smartphone op de hoogte van de tussenstand.

City spel op maat?

City Quest Amsterdam kunnen we in hoge mate passen. De begin- en eindlocatie in het stadscentrum kunt u zelf kiezen, uiteraard adviseren wij hier graag in. Bovendien kunnen groeps- of bedrijf gerelateerde vragen en thema’s verwerkt worden in de activiteit. Na afloop komen alle foto’s van de teams online op een speciale website, of krijgt u ze in een bestand toegestuurd.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
 • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
 • Deelnemers: Minimaal 20, maximaal 120 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
 • Groepen 18 – 25 personen € 25,00 p.p.
 • Groepen 26 – 40 personen € 24,00 p.p.
 • Groepen > 40 personen € 22,50 p.p.
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
Dit bedrijfsuitje is inclusief:
 • Duidelijke uitleg
 • Gebruik van Summerscape smartphones met app en GPS
 • Interactief spelformat op de smartphone
 • Real-time tussenstanden tijdens de game!
 • Live punten toekkenning voor doorgestuurde foto’s
 • Onbekende plekjes in de city
 • Na afloop al jullie foto’s in een handige download
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)