Interactieve Crazy 88 in Amsterdam

Crazy 88 Amsterdam – snelle variant op BNN TV programma

Summerscape’s Crazy 88 in Amsterdam is doorgedraaid, sexy, komisch, verrassend èn interactief! Tijdens dit bedrijfsuitje is jullie doel om met je team in Amsterdam zo origineel en snel mogelijk vreemde en originele opdrachten uit te voeren en daarmee meer punten te scoren dan je collega’s.

Crazy 88 stadsspel: interactief en snel!

We spelen deze game met een speciale App. Op de kaart verschijnen de crazy-88 lokaties en als je die bezoekt ‘ploppen’ ter plaatse de crazy88 opdrachten in je scherm. Het is aan jullie om die opdracht zo origineel, verrassend en met veel lef uit te voeren! In de app maak je foto’s en video’s die als bewijsmateriaal dienen en die je heel makkelijk doorstuurt. Niet telkens teruglopen dus, of een beoordeling na afloop. Nee, foto doorsturen, punten ontvangen en direct verder met de Crazy 88! Wachten is niet meer van deze tijd…
Crazy 88 Amsterdam

De Crazy 88 Amsterdam is volledig interactief!

De Crazy 88 opdrachten

De Crazy 88 in Amsterdam telt zo’n 20 opdrachten. Die zijn altijd zo geformuleerd dat je er alle kanten mee op kunt. Jullie bepalen in welke richting je denkt en hoe ver je daarin gaat. Daardoor is de Crazy 88 geschikt voor zowel advocaten, ziekenhuis, overheden en vrijgezellen.

Unieke route voor elk team

In deze rally strijden minimaal twee teams tegen elkaar. Achter elkaar aanlopen en copycatten van opdrachten is onmogelijk! Ieder team heeft een andere route en komt op een ander moment bij een Crazy 88 opdracht aan. De Game-App houdt alle andere locaties en opdrachten voor je verborgen tot het jullie beurt is.

Voorbeeld Crazy 88 opdracht:

Ga met je hele team van links naar rechts door een willekeurige auto en leg dit vast op video. Afhankelijk van de uitvoering krijg je hiervoor 0 tot 50 punten.

Wereldwijd bestaan er erg vieze varianten op dit spelletje. Wij houden het netjes, maar we dagen jou en je team wel uit! Winnen doe je door recht op je doel af te gaan, slim teamwork en origineel en gedurfd uitgevoerde opdrachten. Een beetje gek zijn is een must!

De foto’s…

Na afloop wordt er altijd flink nagepraat over dit uitje. Natuurlijk wil iedereen elkaars foto’s zien. De spelleiding laat ze je eventueel ter plekke zien, sowieso komen ze na afloop allemaal in één makkelijk downloadbaar zip-bestand.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
 • Tijdsduur: Ongeveer 2 tot 2,5 uur
 • Deelnemers: Minimaal 20, maximaal 80 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
 • Groepen 20 – 25 personen € 22,50
 • Groepen 25 – 50 personen € 21,50
 • Groepen >50 personen € 19,95
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
De Crazy 88 Amsterdam is inclusief:
 • Gebruik van smartphone en GPS-game-app
 • Heldere uitleg vooraf
 • De crazy-ste opdrachten
 • Een andere route voor elk team (!)
 • Live tussenstanden en reacties op foto’s en video’s (uniek!)
 • Spelleiding gedurende de hele crazy dedicated aan alleen jullie groep.
 • Na afloop alle foto’s en video’s in een download
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)