De Da Vinci Code van Amsterdam

Een Cryptex Mysterie met spanning tot de laatste minuut

Was jij ook zo onder de indruk van de ‘Da Vinci Code’ en ‘Het Bernini Mysterie’ van Dan Brown? Laat je dan nu meeslepen door het Cryptex Mysterie van Amsterdam.

Gewapend met een middeleeuwse kaart ga je met je team op zoek naar een historisch Amsterdams persoon. Op een tochtige plaats weet je hem te vinden en dan ontvangt je documenten waaruit al snel blijkt dat je in de oude stad op zoek moet naar aanwijzingen. Het mysterie gaat zich vanaf nu in een hoog tempo ontvouwen. Slagen jullie erin deze hoofdstedelijke puzzel te kraken? Dan verover je een toegangsbewijs tot de zinderende finale.

Eerst volg je met je team de VOC-lijn kris-kras door de stad. Je komt langs ongerepte, eeuwenoude plekjes waar je woorden en aanwijzingen vindt. In ongeveer een uurtje heb je genoeg informatie verzameld om te weten waar de finale zich afspeelt. Maar haast je, want er zijn kapers op de kust! De andere teams volgen een andere route, maar ze zijn op weg naar dezelfde plaats!

bedrijfsuitje da vinci Amsterdam

Beleef nu de Da Vinci trhiller als bedrijfsuitje in Amsterdam

Aangekomen in de middeleeuwse ruimte krijg je een mysterieus houten kistje in handen. Er blijkt een Cryptex in te zitten. Deze koperen buis kan alleen open als de letters in de juiste stand gedraaid worden. De finale begint: je gaat in het historische gebouw op zoek naar zes letters in de juiste volgorde. Maar pas op: de concurrentie komt nu ook binnendruppelen en kijkt over je schouders mee!

Heb je alle letters gevonden en kun je het woord vormen? Dan draai je op de Cryptex voorzichtig de zes letters in de juiste volgorde. Met een licht schurend geluid schuift de buis open… De Cryptex Code is ontcijferd en er komt een briefje met een adres uit. Daar toasten we samen op de goede oplossing en wordt het winnende team bekend gemaakt.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
  • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
  • Deelnemers: Minimaal 20, maximaal 80 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
  • Groepen 20 – 60 personen € 25
  • Groepen >60 personen: op aanvraag
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
Het Da Vinci Code bedrijfsuitje in oud Amsterdam is inclusief:
  • Heldere speluitleg en instructies
  • Gebruik van alle materialen en documenten
  • QR-codes
  • Gebruik van eigen smartphone (reken op max 2 mb dataverkeer per team)
  • Een mysterieuze cryptex per team
Optioneel bij dit uitje:
  • Gebruik van onze smartphones: € 7,00 per team (5-7 pers)
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)