GPS sloepenspel op de grachten

Spetterende interactieve Amsterdamse Grachten Game

De Grachten Game is een echt interactief GPS-sloepenspelspel in fluister-boten. Op de Amsterdamse grachten krijgt je team via de smartphone-App vragen en foto-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen. Slim navigeren, aanleggen, van wal steken, en hilarische en sfeervolle foto’s maken leidt het slimste en meest originele team naar de overwinning.

Elk team een andere sloepentocht

De game combineert mobiele gadgets en verrassende opdrachten met varen in zo’n lekker stille elektrische sloep. De start is aan de rand van de oh-zo sfeervolle Amsterdamse Jordaan. Voor jullie van wal steken krijg je heldere instructies over het sloepvaren en het gebruik van de smartphone-app. Daarna vertrekt ieder team met een boot en een eigen unieke(!) vaarroute.
bedrijfsuitje gps-sloepenspel Amsterdam

Een volledig interactief bedrijfsuitje met o.a. een smartphone App

Zo werkt dit sloepenspel

De smartphone geeft je al snel een locatie op of aan de grachten. Zijn jullie daar met de sloep aangekomen, dan kun antwoord geven op de eerste vraag. Is die goed dan volgt een tweede bonusvraag, of een bonusopdracht. Van zulke opdrachten maak je een foto of video die je met de smartphone snel doorstuurt. De begeleiders van jullie sloepenspel reageren heel snel op jullie beelden en kennen de bonuspunten toe. En de tussenstand? Die kun je op elk gewenst moment bekijken. Wel zo spannend!

Varend teambuilden…?

Niet iedereen is continu bezig: het ene moment zit je heerlijk te genieten van jullie vaartocht. Even daarna stuur je de sloep door de gracht, neem je de navigatie op je of spring je op de kant om een creatieve opdracht uit te werken of op camera vast te leggen. In de sloep liggen ook nog enkele mysterieuze kluisjes die alleen met de juiste code open gaan. De vraag is of jouw team deze extra sloepentocht-opdrachten als eerste weet te ontsluiten en uit te voeren.

Sloepentocht op maat

Het doel is om met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de andere boten. Op de nauwe grachtjes van de Jordaan zit je daarbij soms letterlijk in elkaars vaarwater. Met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren maak je het verschil. Wil je specifieke onderwerpen die op dit moment binnen jullie bedrijf aan de orde zijn in deze Amsterdamse Grachten Game de revue laten passeren? Met voor jullie gemaakte opdrachten en vragen ontstaat een bedrijfsuitje dat precies aansluit bij wat er leeft onder de collega’s.

Geen vaarbewijs nodig

Voor Amsterdamse Grachten Game is geen voorkennis vereist, iedereen kan tenslotte varen en een foto maken. Natuurlijk is voorzichtigheid wel geboden op de soms wat drukke grachten. Zie je daar tegenop? Kies dan voor Haarlem, daar doen we deze activiteiten in rubberboten en is het aanzienlijk rustiger op het water.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
 • Tijdsduur: Ongeveer 3 tot 3,5 uur incl uitleg vooraf
 • Deelnemers: Minimaal 20, maximaal 80 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
 • Groepen 20 – 25 personen € 49,50 p.p.
 • Groepen 26 – 30 personen € 47,00 p.p.
 • Groepen >30 personen € 45,00 p.p.
 • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt voor de sloepentocht Amsterdam een toeslag van €2,50 p.p.
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
Dit bedrijfsuitje is inclusief:
 • Duidelijke instructies voor het varen
 • Gebruik van smartphone met sloepenspel-app
 • Iedere sloep een andere route
 • Live reacties op doorgestuurde foto’s/video’s
 • Real-time tussenstanden
 • Teambuilding opdrachten mee aan boord
 • Alle gemaakte foto’s en video’s van jullie sloepenspel na afloop in één gemakkelijk download bestand
 • Maatwerk vragen verwerkt in de sloepentocht: prijs op aanvraag
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)