Bedrijfsuitjes in Haarlem

Summerscape is de specialist als het gaat om echt Haarlemse bedrijfsuitjes. Doordat we de stad en de omgeving uitzonderlijk goed kennen kunt u tijdens uw teamuitje of bedrijfsuitje genieten alles wat Haarlem haar eigen zo authentieke kleur geeft.

Oog voor detail tijdens jullie bedrijfsuitje Haarlem
Van de Amsterdamse Poort, Molen de Adriaan, de oude wijk Bakenes met zijn smalle steegjes en prachtige gracht, de kronkelige rivier het Spaarne en de prachtige hofjes. Wij kennen de weg en de mooiste details van Haarlem en verwerken deze waar mogelijk in onze teamuitjes!

Genieten van Haarlems mooiste plekjes
Maak een keuze uit onze gps-tochten, mysterieuze, actieve en teambuilding activiteiten. Zwerf tijdens uw teamuitje langs de Haarlemse hofjes, de trendy terrassen en tea-rooms en geniet na afloop van een heerlijk etentje in een historisch pand. Van modern stadsspel tot sloepentocht, iedere activiteit neemt u mee naar naar de mooiste plekjes van ons zo geliefde Haarlem!

River Game Sloepenspel in Haarlem

Het meest spetterende bedrijfsuitje Haarlem. Zelf varen, navigeren en punten scoren met vragen en foto-opdrachten op de sloepentocht-app.

Bombswat Escape Game: ontmantel de tijdbom

Je staat met je team op de afgesproken plaats als jullie plots een vreemde opdracht krijgen: jij en je team moeten een tijdbom onschadelijk maken!

De Cryptex Code: het geheim van Haarlem

Zinderend bedrijfsuitje Haarlem vol cryptische aanwijzingen. Alles draait erom met je team de Da-Vinci achtige Cryptex als eerste te openen.

City Quest: de City Game van Haarlem

Foto-opdrachten, quiz vragen, prachtige locaties, comptitie tussen teams en een interactieve smartphone app maken samen het hipste teamuitje van Haarlem!

Top 2000 Allertijden Winters Stadsspel

De top 2000 is voor velen het muzikale hoogtepunt van het jaar. Beleef 'm als interactieve citygame in Haarlem! Met o.a. raadt die plaat!

GPS-tocht: Haarlemse Hofjes Discovery

Een gps-tocht om de Haarlemse hofjes te ontdekken! Vinden jullie de goed verborgen groene oases tijdens dit teamuitje Haarlem?

Fiets ‘em d’r heen game

Dit bedrijfsuitje neemt teams op de fiets mee langs originele, sportieve en ludieke team-activiteiten.