De Cryptex Code: het geheim van Haarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem waarbij de spanning steeds verder oploopt

Was jij ook zo onder de indruk van de ‘Da Vinci Code’ en ‘Het Bernini Mysterie’ van Dan Brown? Laat je dan nu meeslepen door deze best-seller: De Haarlemse Cryptex Code van Laurens Coster. Dit meeslepende bedrijfsuitje in Haarlem weet gegarandeerd alle collega’s te boeien!

De Da Vinci Code Cryptex bedrijfsuitje haarlem

Dit unieke stadsspel met een authentiek Haarlems verhaal is opgebouwd uit verschillende delen, of zo je wilt hoofdstukken, die je met je team doorloopt.
Voor vertrek krijgt elk team een boekje waar jullie slimmeriken vast en zeker de goede inlogcode uit weten te herleiden. Lukt het jullie om de eerste code snel te kraken en daarmee aan deel twee van de activiteit te beginnen?
Tijdens deel 2 gaan jullie op pad in de stad. Je komt langs ongerepte eeuwenoude plekjes waar je aanwijzingen vindt die je met de cryptische omschrijvingen moet zien te combineren. Lukt het jullie om steeds meer letters aan de geschiedenis van Haarlem te ontfutselen…?

Laurens-Letterkunsten

Lauren Jansz Coster heeft met zijn cryptische letterkunsten de weg naar een monument uitgestippeld. Als jullie weten uit te vinden welk middeleeuws monument dat is, dan ontvangen jullie bij binnenkomst een originele cryptex. Maar haast je! De andere teams stippelen een andere route uit, maar komen uit op dezelfde locatie!
bedrijfsuitje Haarlem da vinci code cryptex

Authentiek bedrijfsuitje Haarlem met Da Vinci Code achtig mysterie

Bedrijfsuitje met finale op een historische locatie

De zinderende finale van dit spel is een race tegen de klok. Deze koperen cryptex is een documenten-houder die alleen open kan als de letters ervan in de juiste stand gedraaid worden. De finale begint: jullie gaan in het eeuwenoude gebouw op zoek naar de laatste zes letters en de juiste volgorde! Maar pas op: de concurrentie komt nu ook binnendruppelen, zij hebben ook een cryptex en gluren misschien wel over jullie schouders mee!

De Cryptex openen…

Heb jullie alle letters gevonden en kun je het woord vormen? Dan draai je op de Cryptex voorzichtig de zes letters in de juiste volgorde. Met een licht schurend geluid schuift de buis open… De Cryptex Code is ontcijferd en er komt een groot levensgeheim en een adres uit. Daar toasten we na afloop van dit bedrijfsuitje Haarlem op de goede oplossing, het grote geheim en het team dat het finale spel met de cryptex het snelste wist te spelen!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
 • Tijdsduur: Ongeveer 2 uur incl uitleg vooraf
 • Deelnemers: Minimaal 15, maximaal 100 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
 • Groepen 15 – 17 personen € 28,50 p.p.
 • Groepen 18 – 24 personen € 27,50 p.p.
 • Groepen 25 – 30 personen € 26,25 p.p.
 • Groepen 31 – 50 personen € 25,50 p.p.
 • Groepen > 50 personen € 24,50 p.p.
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
Dit cryptische bedrijfsuitje Haarlem is inclusief:
 • 1 consumptie (pils/fris/wijn/koffie/thee)
 • Heldere uitleg vooraf
 • Gebruik van tablet met cryptex-game app
 • Gebruik cryptex, overige materialen en cryptische documenten
 • Toegangskaartje voor een monumentaal gebouw
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)