River Game Sloepenspel in Haarlem

Spetterende interactieve sloepentocht met kleine bootjes

app sloepenspel haarlem
De River Game is een lekker interactief sloepenspel met dynamische boten. Op het Spaarne en in de grachten krijgen de teams via de tablet vragen en foto-opdrachten waarmee ze punten kunnen verdienen. Slim speurwerk, aanleggen, van wal steken, en originele foto’s maken levert het slimste en meest creatieve team bij dit bedrijfsuitje de overwinning op!

GPS-Sloepenspel in hartje Haarlem

Deze tablet-game combineert mobiele gadgets en verrassende opdrachten met varen in een boot die je lekker zelf gaat besturen. We ontvangen jullie op een centraal punt in Haarlem. De Summerscape instructeurs geven de teams vooraf een heldere uitleg over de boten en de game-app op de smarthone. Daarna vertrekt ieder team in hun sloep en met een eigen voorgeprogrammeerde route.

Gemakkelijke spel-app

Antwoorden op vragen en foto’s doorsturen doe je razendsnel met de gemakkelijke gps-spel-app op de tablet. Navigeren doe je met de GPS die steeds de richting aangeeft. Niet iedereen is continu bezig: het ene moment geniet je relaxed van Haarlem vanaf het water. Kort daarna toon je je stuurmanskunsten als je de boot door de grachten loodst, spring je op de kant om een bijzondere missie uit te werken of probeer je tijdens het varen de cijfercode van een kluis te kraken.

Sloepen in elkaars vaarwater

Tijdens dit bedrijfsuitje Haarlem is jullie doel om met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de andere boten. Op het Spaarne en de Haarlemse grachten zit je soms letterlijk in elkaars vaarwater, maar omdat ieder team een andere vaarroute heeft kun je elkaar niet blindelings volgen. Met teamwork, slim navigeren en een creatieve aanpak kan jouw sloep/team het verschil maken!
sloepenspel bedrijfsuitje Haarlem

Het spetterendste bedrijfsuitje van Haarlem!

Foto’s en score

Ieder team is uitgerust met een tablet met onze app. De foto’s die je team maakt komen direct binnen bij de sloepentocht-spelleiding. Die reageert snel met een berichtje en de gescoorde punten. De tussenstand van alle teams kun je ook opvragen, kortom alle ingrediënten voor een pittige maar ludiek competitie zijn aanwezig! Na afloop komen de foto’s van alle teams online zodat er nog uitgebreid nagepraat en gelachen kan worden!

Geen vaarbewijs nodig

Voor dit sloepenspel is geen voorkennis of vaarbewijs vereist, iedereen kan tenslotte varen en een foto maken. Maar zelfs al is er in al die jaren nog nooit iemand onvrijwillig te water gegaan, van alle deelnemers aan dit bedrijfsuitje verwachten we voor de veiligheid wel dat ze kunnen zwemmen!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
 • Tijdsduur: Ongeveer 3 uur inclusief de sloepentocht uitleg en instructies vooraf
 • Deelnemers: Minimaal 18, maximaal 80 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
 • Groepen 16 – 20 personen € 42,50
 • Groepen 21 – 30 personen € 41,50
 • Groepen 31 – 40 personen € 40,50
 • Groepen > 40 personen € 39,50
Van vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 3,50 p.p.
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
Dit sloepentocht bedrijfsuitje Haarlem is inclusief:
 • Heldere uitleg vooraf
 • Gebruik van sloepen
 • Gebruik van 10-inch tablet
 • Gebruik van professionele sloepenspel-app (in plaats van hobby apps van collega-bedrijven
 • Live tussenstand, in-app doorsturen van foto’s, elk team een andere eerste hotspot etc.
 • Dedicated live spelleider/jury tijdens de hele activiteit voor o.a. bonusopdachten en game-coaching
 • Na afloop alle foto’s en video’s in een download bestand
Upgrade naar Premium pakket: € 2,50 p.p.
 • Puzzel opdrachten in kluisjes mee aan boord
 • Bubbels en oorkonde voor winnende team
De sloepentocht in Haarlem vergroenen?
Standaard gebruiken we bij de sloepentocht Haarlem de afgebeelde kleine bootjes met buitenboordmotor. Deze zijn wendbaar en niet schade gevoelig, ideaal dus voor dit sloepenspel! Wilt u liever groen varen (of zijn de wendbare bootjes niet beschikbaar) dan gebruiken we geluidloze elektrische sloepen.
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:  Mevrouw  Meneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)