Top 2000 Allertijden Winters Stadsspel

top 200 a go go citygameDe Top 2000 On the Road Game neemt je mee naar het mzuikale verleden èn mee naar buiten. Deze game combineert quizvragen, geluidsfragmenten, video’s en heel belangrijk(!) strategie in één duizelingwekkend stadsspel.

2000 punten scoren: meer dan een quiz

Verspreid over door Haarlem hebben we hotspots neergelegd. Daarvan is er voor jouw team telkens één actief. Op dat punt krijgt je team een vraag voorgeschoteld over een bekende hit, een geluidsfragment of een muziekvideo. Ieder goed antwoord levert punten op, máár het is niet per sé het team met de minste punten wint. Hoe dat kan? Omdat het doel is om precies 2000 punten te scoren. En het team dat daarin het eerste slaagt, of dat die score het beste weet te benaderen wint. Inderdaad, héél verrassend!

Hoe werkt die strategie?

Sommige vragen leveren meer punten op dan anderen. Dit zijn meestal ook de wat moeilijkere muziekvragen. Heb je die goed, dan voegt jouw team ineens veel punten toe aan de score. Maar oh wee als je hem fout hebt, of als je te langzaam bent met antwoorden. Dan wordt het zelfde punten aantal juist afgetrokken van jullie score! En stel dat je 2001 punten hebt, dan moet je op de kaart een vraag opzoeken die 1 punt oplevert en die fout beantwoorden. Kortom, het is nog een heel muzikaal uitgevogel om als winnaar van TOP 200 ON THE ROAD uit de bus te komen! En daarin geeft niet alleen jullie muzikale feitenkennis de doorslag.

Waarom de Top 2000 on the Road Game zo spannend is?

– Omdat je binnen enkele seconden een geluidsfragment moet kunnen herkennen.
– Omdat je geen tijd krijgt om antwoorden ergens op te zoeken.
– Omdat je een strategie moet bepalen, maar die soms in duigen valt als je het antwoord op een vraag niet (op tijd) weet.
– Omdat het een race tegen de klok en tegen de andere teams is!
– Omdat de Top 2000 een fenomeen is dat iedereen kent en omdat iedereen zijn eigen favorieten heeft die hij of zij snel herkent of waar hij/zij iets extra’s over weet.

Klaar voor het muzikale hoogtepunt van het jaar?

Weten jullie (van) alles van muziek? Weet jouw team de andere teams te verslaan met een betere strategie en betere antwoorden dan de andere teams? Kortom, staan jullie te trappelen voor het muzikale hoogtepunt van het jaar? Dan zijn jullie rijp voor de Top 2000 On The Road Game!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Deelnemersaantal & Tijdsuur
  • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 incl uitleg vooraf
  • Deelnemers: Minimaal 15, maximaal 80 personen
Bestaat uw groep uit minder dan het minimum aantal deelnemers? Dit bedrijfsuitje is altijd mogelijk als u voor het minimum aantal betaalt.
Prijzen
  • Groepen 20 – 25 personen € 24,50
  • Groepen 25 – 50 personen € 23,50
  • Groepen >50 personen € 22,50
Alle prijzen voor bedrijfsuitjes zijn p.p. en excl 21% BTW
De top 2000 Citygame in Haarlem is inclusief:
  • Gebruik van Summerscape phablets met game app
  • Uitleg en afsluiting door enthousiaste Summerscape uitjes-coach
– De Top 2000 CityGame is mogelijk in elke stad in Nederland of duirbuiten!
Meer info over dit bedrijfsuitje of een offerte aanvragen?
bedrijfsuitje contact

023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef: MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)