Summerscape is een creatief en specialistisch organisatiebureau. Met een team van zeven personen organiseren we actieve en semi-sportieve tochten en interactieve evenementen met GPS. Daarbij gaan we uiterst professioneel te werk. Onze filosofie is dat wij als bureau net zo goed zijn als ons meest recente project. Graag grijpen wij uw bedrijfsuitje aan om een visitekaartje van onze werkwijze af te geven!

Ervaring in organiseren
Evenementen organiseren is een vak apart. Met vele jaren ervaring zijn wij een deskundige en betrouwbare partner voor de organisatie van uw bedrijfsuitje, groepsactiviteit of familiedag. Naast de activiteiten kunnen wij ook alles om de het evenement heen voor uit handen nemen: de lokatie, het kopje koffie bij aankomst, het diner of feest na afloop, u vraagt wij organiseren!

Events die indruk achterlaten
Het aanbod van Summerscape biedt u de mogelijkheid om voor uw groep een echt bijzondere dag samen te stellen. Naast organiseren ligt onze know-how bij buitensport, teambuilding en vooral oriĆ«ntatie met en zonder gps. Door te combineren ontstaan leuke interactieve programma’s met GPS, mobiel internet en bijvoorbeeld wandelen, geocachen of steppen.

Onderscheidend
Dankzij het optimaal inzetten van moderne communicatie middelen staat de deelnemer echt centraal, en niet de beperking van de organisator. Wij kijken continu hoe we met de moderne toepassingen een avontuurlijk programma kunnen maken, waarbij de rol van de begeleider/instructeur naar de achtergrond verdwijnt. Doel is steeds dat iedereen zonder enige technische voorkennis en zonder super-conditie mee kan doen. U als klant kunt daarbij kiezen uit verschillende maar altijd verrassende locaties, zoals duinen en strand, historisch Amsterdam, een openluchtmuseum of een dierentuin. Wij veranderen de wereld om u heen in ‘uw playground’.

Brainstormen en contact
Vindt u op onze website net niet direct wat u zoekt, of wilt u een activiteit op een andere locatie? Er zijn bijna altijd mogelijkheden om uw groep een originele dag te bezorgen. Mocht u eens willen brainstormen over een evenement neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op 023-5400790 of stuur ons een mailtje.