Stadsspel Haarlem

Ontdek de stad tijdens een citygame of beleef een avontuurlijk stadsspel Haarlem met een verhaal. Onze stadsspellen zijn pakkend, actief en vooral heel erg interactief! Met van onze vooruitstrevende stadsspel-apps verzorgen we al sinds 2008 pakkende uitjes voor groep en bedrijven! En we blijven vernieuwen, zodat we constant voorop lopen en jullie het beste van het beste en de meest moderne stadsspellen kunnen bieden!

Sloepenspel midden in de stad
In Haarlem( en Amsterdam) kun je met je groep het sloepenspel op de grachten spelen. Tijdens de sloepentocht vaar je lekker zelf, en komen via de gps-stadsspellen app locaties, vragen en foto-opdrachten op je pad. De sloepentocht is een echte premium city game!

Stadsspel Haarlem: avontuurlijke varianten
Speel ‘Het geheim van Haarlem’ en ontdek het stil gehouden geheim van Laurens Jansz Coster, die niet alleen de boekdrukkunst uitvond, maar ook nog iets heel anders… Een zinderend spel met magische finale in de trant van de Da Vinci Code.

City Gamen en Crazy 88
City Quest is het interactieve Haarlem ontdekkingsspel. De game-app weet hierbij de teams telkens weer te verrassen. Is het jullie niet snel te gek? Kies dan voor de Crazy 88 in Haarlem (of Amsterdam of Zandvoort) voor een competitie in gekke opdrachten.

Teambuilding
Zowel in als net buiten Haarlem bieden we teambuilding GPS- en stadsspellen. Het Elswout Mysterie en CheckPoints zijn echt unieke activiteiten voor wie een stadsspel-achtige activiteit wil, maar dan in de natuur…

Speel ‘Het geheim van Haarlem’ en ontdek het stilgehouden geheim van Laurens Jansz Coster, die niet alleen de boekdrukkunst uitvond, maar ook nog iets heel anders… Een zinderend spel met magische finale in de trand van de Da Vinci Code.

City Gamen en Crazy 88
City Quest is het interactieve GPS-spel in beide steden, waarbij de game-app de teams telkens weer weet te verrassen. Is het jullie niet snel te gek? Kies dan voor de Crazy 88 in Haarlem of Amsterdam voor een competitie in gekke opdrachten.

Teambuilding
Zowel in als net buiten Haarlem bieden we teambuilding GPS- en stadsspellen. Het Elswout Mysterie en CheckPoints zijn echt unieke activiteiten voor wie een stadsspel-achtige activiteit wil, maar dan in de natuur…

City Quest: de City Game van Haarlem

Super interactief stadsspel in stadsspel in Haarlem met smartphones, game-app bomvol foto-opdrachten en quiz vragen!

Top 2000 Allertijden Winters Stadsspel

De top 2000 is voor velen het muzikale hoogtepunt van het jaar. Beleef 'm nu als interactievf stadsspel in Haarlem!